Werken bij Corilus betekent werken aan de gezondheidszorg van morgen. En niemand kan je vertellen wat beter is dan een echte Corilian, zoals Tiffany. Iemand die wil helpen om gezondheidszorg op te bouwen voor 11 miljoen Belgen. Een uitzonderlijke werknemer, met andere woorden. Reden genoeg om deze gloednieuwe Corilian beter te leren kennen. Welkom Tiffany!

Tiffany bio nl-1

Korte biografie 

  • Naam: Tiffany Sainlez
  • Leeftijd: 34 ans
  • Woonplaats: Ciplet (Braives)
  • Opleiding:  Bachelor in Public Relations
  • Professionele ervaring: Mijn eerste baan was als managementassistent bij BEP (Bureau économique de la Province de Namur). Daarna ben ik begonnen als HR consultant bij Protime. Gedurende 8 jaar had ik de kans om deel te nemen aan de uitbouw van Wallonië in verschillende functies.
  • Functietitel : Account Manager
  • Hobbies: Kinderen, vrienden, reizen, tuinieren en festivals

Hoe draagt jij bij aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg van morgen?

Als Account Manager zal ik verantwoordelijk zijn voor de professionele ondersteuning van onze huidige klanten in Wallonië, door de op maat gemaakte IT-oplossingen van HealthConnect aan te bieden. Mijn doelgroep zijn ziekenhuizen, zorgorganisaties, extramurale specialisten en paramedici.

 

Wat geeft je energie?

Wat mij veel energie geeft, is een betekenis te vinden voor mijn handelingen, het gevoel te hebben "een doel te dienen", nuttig te zijn en daarvoor erkenning te krijgen.

Welke karaktertrek zou je aan iedereen willen doorgeven?

Welwillendheid/empathie. Ik merk, vaak met veel spijt, dat niet iedereen het vermogen heeft om zich in de schoenen van een ander te verplaatsen en het goede te willen overbrengen aan de mensen om zich heen.

Wat is voor jou een goede teamsfeer en hoe belangrijk vind je die?

Ik denk dat belangstelling voor collega's, voor hun behoeften, de dingen die belangrijk voor hen zijn, zowel professioneel als persoonlijk, super belangrijk zijn voor het creëren van teamcohesie.

Elkaar proberen ook fysiek te zien (elkaar ontmoeten op kantoor, samen eten tijdens de lunch, deelnemen aan evenementen buiten de kantooruren, enz.) is volgens mij kenmerkend voor een goede teamsfeer. Ik hecht hier veel belang aan.

Wanneer ben je voor het laatst uit je comfortzone gestapt? Hoe was het?

Het was net deze maand. Mijn vorige werkgever verlaten was een moeilijke beslissing. Ik voelde me daar op mijn gemak en werkte in een comfortzone. Ik moest gewoon nieuwe uitdagingen aangaan en nieuwe dingen leren. De emotionele lift was op zijn hoogtepunt, ik werd verscheurd tussen ongeduld, nieuwsgierigheid, stress, ontroering, verdriet en trots.

Ik hou van uitdagingen en ik heb dit nodig om te blijven groeien in mijn dagelijks leven.

Welke taken stel je systematisch uit?

Mijn foto's sorteren in mijn mobiele telefoon! Ik ben een echte paparazzi, alleen moet ik dan sorteren, kiezen en verwijderen. Het duurt lang en ik ben er helemaal niet enthousiast over. Soms (vaak) vraag ik me af waarom ik altijd zoveel foto's maak...  😊

Waarom heb je voor Corilus gekozen?

Omdat ik public relations heb gestudeerd, heb ik veel aandacht voor alles wat met communicatie te maken heeft en nog meer op het gebied van IT dankzij mijn eerdere ervaring bij Protime.

Bovendien spreekt het idee om het leven gemakkelijker te maken voor zowel zorgverleners als patiënten en belanghebbenden mij enorm aan.

Ik werk graag in een bedrijf waar ik weet dat de missie deel uitmaakt van wat voor mij belangrijk is, namelijk een voortdurende zoektocht naar verbetering van het dagelijkse leven van de klanten door het aanbieden van betrouwbare oplossingen. Vooral in de gezondheidssector, waar communicatie tussen belanghebbenden belangrijk is.

 

Welke kwaliteiten zoek je in je collega's?

Ik moet weten dat ik werk met mensen die ik kan vertrouwen. Teamgeest (niet "trek ik plan") is voor mij een belangrijke kwaliteit.

Wat zou het enige zijn waardoor je deze organisatie onmiddellijk zou verlaten?

Het is moeilijk om één ding te kiezen. Er zijn veel dingen waardoor ik een organisatie zou kunnen verlaten: als er geen respect is, als ik het vertrouwen verlies in het management, in de leiding, in de waarden van het bedrijf, in de cultuur, in de producten die op de markt worden gebracht, enz.

Op welk gebied zou je hulp willen krijgen van je collega's?

Ik zou zeggen op het gebied van IT en ontwikkeling. Gelukkig heb ik daar genoeg goede collega's voor.

Wat wil je dit jaar bereiken? 
Ik wil graag onafhankelijker worden en de kennis hebben om me comfortabeler en minder "nieuw" te voelen.😊.

Welke taken of activiteiten zou je het liefst willen kunnen "weigeren"?
Overbodig en repetitief werk zonder toegevoegde waarde. Zoals ik al eerder zei, geef me maar een uitdaging 😉.

Post by Britt Marlier
september 15, 2022

Comments