Werken bij Corilus betekent werken aan de gezondheidszorg van morgen. En niemand kan je vertellen wat beter is dan een echte Corilian, zoals Magalie. Iemand die wil helpen om gezondheidszorg op te bouwen voor 11 miljoen Belgen. Reden genoeg om deze gloednieuwe Corilian beter te leren kennen. Welkom Magalie!

Over Magalie
Magali

 

 

  • Naam:  Magalie Derese
  • Leeftijd:  30
  • Woonplaats: Eke
  • Opleiding:  Orthopedagogie
  • Werkervaring: 6 jaar als payroll klantenbeheerder 
  • Functietitel: Payroll Specialist

 

Waarom koos je voor Corilus?

Ik was eigenlijk niet actief op zoek naar een nieuwe job. Ik werd toevallig gecontacteerd door een Recruiter van Corilus. De functievereisten en de IT-sector spraken mij enorm aan.

Daarnaast viel het me op dat alle communicatie vanuit Corilus er zeer professioneel uitzag. Ik kreeg een uitgebreid loonvoorstel dat er grafisch nog eens goed uit zag, er volgde een snelle opvolging van alle collega’s & zo creëerde Corilus meteen vertrouwen. De combinatie van deze factoren heeft ervoor gezorgd dat ik toch eens wou komen luisteren. 

Hoe bouw jij mee aan de gezondheidszorg van morgen? 

Als Payroll Specialist sta ik in voor de volledige payroll van Corilus. Binnen het team zorgen we voor een tijdige en correcte betaling van de medewerkers en zijn we daarnaast het aanspreekpunt voor allerhande vragen. Ik vind het heel belangrijk dat er een goed gevoel is vanuit de medewerker naar het HR team & dat we aanspreekbaar zijn.

Wat is de mooiste vakantie die je ooit hebt gehad? 

Met mijn man (toen nog mijn vriend) ben ik 3 weken naar Japan geweest. Daar ben ik door hem ten huwelijk gevraagd. Initieel kozen we Japan omdat we 2 gamefanaten zijn. We hebben daar bijna elke gameshop bezocht die je kon vinden.

Wie zijn voor jou de belangrijkste voorbeelden in je leven? 

Mijn mama. Zij is een sterke vrouw die er altijd voor gaat, een heel harde werker. En ze is er altijd voor de familie. We hebben nooit iets te kort gehad en dat apprecieer ik nog altijd enorm.

Waar erger jij je het meest aan? 

Ik erger me vaak aan het verkeer op weg naar het werk. Ik kan me daar echt druk in maken. Daarom is het ook zo leuk dat we bij Corilus enkele dagen per week van thuis mogen werken.

 

Als je een deel van je huis zou verbouwen, wat zou het zijn en waarom? 

Één kamer in ons huis staat in teken van gaming. Er zijn vitrinekasten met lego, andere games, nintendofiguren en pokemon. Een extra kamer zou dus wel van pas komen.

 

Als je niet in België zou wonen, in welk land zou je het liefst stranden? 

Ik twijfel tussen één of ander Scandinavisch land voor de structuur & de manier waarop alles werkt daar. Maar Italië is natuurlijk ook altijd een leuke optie, zeker voor het eten natuurlijk. Maar eerlijk, ik denk niet dat ik ooit België zal verlaten, mijn familie houdt me hier. 

Beschrijf de sfeer binnen Corilus in enkele woorden? 

Ik voel binnen Corilus een heel open communicatie. Je krijgt de opportuniteit om zelf je agenda te bepalen. Als bepaalde projecten je interesseren kan je dit zelf aangeven. Job crafting behoort dus tot de mogelijkheden.

Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie? 

Ik ben nog maar een maand in dienst dus ik heb nog geen volledige controle over mijn takenpakket. Maar op mijn vorige job was dit het afsluiten van de lonen, wanneer alles ingevoerd en gecontroleerd is geeft me dat een goed gevoel. Ik neem aan dat dit hier ook zo zal zijn.

Wat is één reden waardoor je onmiddellijk je werkgever zou verlaten?  

Ik ben nooit kwaad in mijn leven. Ik heb een heel grote emmer die niet snel overloopt. Maar stel dat ik onterecht word behandeld of er wordt iets in mijn schoenen geschoven dat niet klopt, misschien dat ik dan wel de stap nemen. Maar ik denk dat ik altijd in dialoog zou gaan voor ik de situatie laat escaleren. 

 

Welke doelstelling wil je dit jaar bereiken? 

Ik wil dit jaar mijn takenpakket zoveel mogelijk onder de knie krijgen. De standaardwerking doorgronden en iedereen leren kennen. Eindejaarspremies behoort ook tot één van de projecten dit jaar, dat wil ik al eens succesvol kunnen afronden!

Welke eigenschappen zoek je in je collega’s? 

Een goeie sfeer is voor mij noodzakelijk. Ook eens over je privéleven kunnen babbelen en collega’s hebben die je kan vertrouwen. Het feit dat ik weet dat ik mijn werk kan doorgeven en dat ik weet dat mijn collega's alles goed zullen opvolgen. Wederzijds vertrouwen en happy collega’s rondom mij, daar word ik gelukkig van. 

 

Post by Kim Vangeenberghe
januari 29, 2024

Comments