Werken bij Corilus dat is werken aan de gezondheidszorg van morgen. En hoe dat juist in werkelijkheid is, dat kan niemand beter vertellen dan een echte Corilian, zoals Naomi! Iemand die wil meebouwen aan de gezondheidszorg voor 11 miljoen Belgen. Een bijzondere medewerker dus. Reden genoeg om deze kersverse Corilian beter te leren kennen. Welkom Naomi!

Starter van de maand - Naomi Roelens (tekst)
  • NaamNaomi Roelens
  • Leeftijd27
  • WoonplaatsLochristi
  • OpleidingMaster in Management en Beleid in de Gezondheidszorg
  • Werkervaring4 jaar als stafmedewerker medisch departement in AZ Nikolaas
  • Functie bij CorilusProjectleider
  • Hobby’sboksen, lopen, fietsen

 

Hoe bouw jij mee aan de gezondheidszorg van morgen?

Als projectleider begeleid ik de zorgverlener op weg naar een succesvolle oplevering van ons product. 

Onze klanten vragen meer en meer naar een gepersonaliseerde aanpak, wat de complexiteit van het proces verhoogt. Dit project in totaliteit opvolgen en ondersteunen behoort tot mijn takenpakket.

Daarnaast begeleiden wij als projectleider de digitale adaptatie op de werkvloer. Hoewel digitaal werken de nieuwe standaard is, is dit niet voor iedereen evident. Dit goed voorbereiden en begeleiden brengt onze klant een stap dichter bij succesvol werken met onze software.

 

Wanneer deed je voor het laatst iets buiten je comfortzone? Hoe was dat?

Ik stap graag uit mijn comfortzone. De ene keer is de stap al groter dan de andere. Voor mij de meest memorabele was alleen op reis vertrekken naar Jordanië. Ik was dan wel op weg naar een groep met internationale deelnemers, maar daar naartoe was ik volledig op mezelf aangewezen. Een reis om nooit te vergeten.

Waar kunnen we je het hardst mee aan het lachen maken?

Als je mij aan het lachen wilt krijgen, kan je best een filmpje opzetten van een hond of kat die iets doms doet. Instagram lijkt dit al sterk geïntegreerd te hebben in mijn algoritme.

Van welke film of welk boek heb je het meest genoten?

Een goede animatiefilm kan me altijd beroeren zoals Coco of Howl’s Moving Castle. Niet-geanimeerde films zoals The Machinist, The Prestige of Whiplash zou ik iedereen aanraden om te kijken.

Wat heb je al jaren willen doen, maar is nog steeds niet gebeurd?

Ik zou zeer graag in mijn jong leven nog deelnemen aan een bokswedstrijd (en die bij voorkeur ook winnen). Ik heb al pogingen gedaan om mijn trainingsschema op te drijven, maar ik moet vooral mijn psyché nog trainen om de slagen te kunnen incasseren.

Wat zou je voor een ander doen, als je meer dan genoeg geld en tijd had?

Als ik meer dan 24u in een dag had, zou ik iedereen zijn huishouden doen. De was en de plas doen, geeft mij voldoening dus ik zou het gerust voor een ander willen doen. Alhoewel ik de strijk wel liever aan iemand anders overlaat. 😊

 

Waarom koos je voor Corilus?

Corilus was om te beginnen geen onbekende. Iedereen die in de zorg staat, kent Corilus wel. Dit liet voor mij uitschijnen dat ik ondanks in IT te werken, toch nog actief kan zijn binnen de gezondheidszorg in ruime zin. Vanwege het brede doelpubliek van onze organisatie, was ik ook van de indruk dat leren en ontdekken nooit zal stoppen, omdat er altijd wel een nieuwe ontwikkeling. Daarenboven is digitalisatie niet meer weg te denken en dit zal ook zo blijven. De toekomst voor Corilus is dus in steen gebeiteld.

 

Welke doelstelling wil je dit jaar bereiken?

Dit jaar wil ik ervoor zorgen dat ik een diepgaand beeld heb van een volledig onboardingtraject binnen Elderly zowel voor de klant als bij ons intern. Het is dan ook mijn job dit goed te begeleiden. Als ik hier een duidelijk zicht op heb, ondersteun ik niet enkel de klant, maar is dit ook bevorderlijk voor mijn collega’s.

Welke eigenschappen zoek je in je collega’s?

Open collega’s die het beste met elkaar voor hebben, opdat we als team vooruit kunnen en niet als individuen afzonderlijk. Daarnaast heb ik wel graag collega’s die een gevoel voor humor hebben en die dus ook wel tegen een sarcastische mop kunnen.

Welke werkzaamheden of taken geven jou het meeste energie?

Een productief overleg met de klant geeft me energie. Zo blijf je herinnerd aan waarvoor we het allemaal doen. Het is vaak ook eens een moment dat de professionele routine doorbreekt en dus voor afwisseling zorgt.

Als je met iemand een maand mocht ruilen van leven en werk, wie zou dat zijn?

Dan koos ik een artiest zoals Beyoncé. Even proeven van het hardwerkende artistieke leven: repeteren, dansen, zingen, reizen, interviews, optreden,… Om daarna terug te kunnen naar mijn bescheiden leven buiten de belangstelling en continue ongevraagde kritiek.

Tegen welke werkzaamheden of activiteiten zou je het liefst ‘nee’ willen zeggen?

De people pleaser in mij zou liever nooit slecht nieuws brengen aan de klanten of de collega’s. Maar als iedere job zomaar van een leien dakje liep, zou er ook weinig uitdaging te vinden zijn. Dat is de bluts met de buil.

banner-corilian-scan

 

Bouw jij ook graag, net als Naomi, mee aan de gezondheidszorg van morgen. Ga dan als de bliksem naar onze 'Open jobs'!

Post by Jilles Sel
juli 18, 2022

Comments