De juiste persoon vinden voor de juiste job, dat zorgt bij ons HR team telkens weer voor een klein vreugdedansje. En ook deze maand vonden we weer een aantal leuke kandidaten. Tijd om er weer eentje in de kijker te zetten en beter te leren kennen aan de hand van een aantal (persoonlijke) vragen. Welkom Joyce!

Korte bio 

  • Naam:  Joyce Vanhoolandt
  • Leeftijd: 33
  • Woonplaats: Vinkt
  • Opleiding: zorgkundige
  • Werkervaring: Zorgkundige – thuiszorg
  • Functietitel: Medical Secretary
  • Hobbies: Geen tijd voor hobbies met mijn 3-jarig dochtertje 😊

 

Waarom koos je voor Corilus?

Ik heb altijd in de zorg gewerkt als zorgkundige. Dit was een fysiek zware job, waardoor ik op zoek was naar iets anders. Een carrière bij Ringphone (Corilus) sprak me enorm aan omdat ik zo toch actief blijf in de zorgsector. Ik kan nog steeds mensen helpen, gewoon op een andere manier. Het contact met de patiënt en de dokters is voor mij dan ook het belangrijkst, op welke manier dan ook.

Hoe bouw jij mee aan de gezondheidszorg van morgen? 

Als Medical Secretary help ik patiënten aan een afspraak bij zowel huisartsen als specialisten. De arts verliest geen tijd meer aan telefoons opnemen tijdens de consultaties en de patiënt krijgt snel een efficiënt een afspraak. Win-win. Ik haal dan ook heel veel voldoening uit mijn job. 

 

Wie zijn voor jou belangrijke voorbeelden in je leven? 

Mijn ouders zijn altijd mijn grote voorbeeld geweest. Mijn mama zit ook in de zorg, dit zal er wel mee te maken hebben.

 

Als je een deel van je huis zou verbouwen, wat zou het zijn en waarom? 

Ik zou eerst al een eigen huis kopen. Mijn huisbaas zou anders niet zo blij zijn moest ik zijn keuken openbreken 😆. Maar, ik denk dat het voor veel mensen geldt als ik zeg dat ik meer opbergruimte zou creëren.

 

Als je niet hier zou wonen, in welk land zou je het liefst stranden? 

Sowieso Spanje, ik ben net op bezoek geweest bij familie die daar woont. Het leven is er zorgelozer, het weer is er beter & een mooie extra: alles is goedkoper.

 

Waar erger jij je meest aan?

Aan onbeleefdheid kan ik me serieus ergeren. In mijn job kan ik daar gelukkig goed mee om en probeer ik me daar snel over te zetten. Ik kan veel relativeren, als mensen aan de telefoon toch eens onbeleefd zijn is dat vaak te wijten aan stress, dus ik neem dat zelden of nooit persoonlijk. 

 

Wat is je ultieme vorm van ontspanning?

Met mijn dochter in de zetel liggen is het leukste deel van mijn dag. 

 

Beschrijf de sfeer binnen Corilus in enkele woorden? 

Van in het begin voelde ik me hier heel welkom. Iedereen is heel vriendelijk, ik heb super fijne collega's waar ik terecht kan met vragen, maar ook voor een babbel. Ook het contact met teamleads verloopt heel aangenaam en informeel. 

Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie? 

Mensen helpen. Het klinkt misschien cliché, maar ik word daar oprecht gelukkig van. Aangezien ik zelf mama ben, haal ik er extra veel voldoening uit als ik mensen met kindjes snel aan een afspraak kan helpen.

 

Welke eigenschappen zoek je in je collega’s? 

Voor mij is het belangrijk dat collega's sociaal & eerlijk zijn. Een goed contact met collega’s is essentieel. We hoeven geen beste vrienden te worden, maar het is toch leuk als je je hart eens kan luchten.

 

Wat was je grootste blunder op de werkvloer?

Toen ik nog als zorgkundige aan de slag was, had ik een patient met een toiletstoel. Ik was op dat moment aan het werk met een gebroken teen, wat niet supervlot ging natuurlijk. Ik ben gevallen door die gebroken teen & op de toiletpot gevallen. Een van mijn mindere momentjes. Gelukkig is er bij Ringphone geen kans om dit tegen te komen!

 

Tags:
Post by Kim Vangeenberghe
januari 31, 2024

Comments