Als werknemer kan je bij Corilus je loonpakket flexibel invullen. Zo kan je je eindejaarspremie - of een deel ervan - spenderen aan verschillende voordelen. Je kan bijvoorbeeld verlofdagen bijkopen, investeren in pensioensparen of je nieuwe firmawagen uitrusten met nog meer opties. Of je doet net als onze collega Jasmien en je kiest voor een upgrade van je nieuwe smartphone.

Jasmien: "Mijn oude smartphone was nog amper smart te noemen. Het scherm was gebarsten, de batterij wou het nog maximum enkele uren volhouden en de kwaliteit van de camera was ook niet meer wat ik wou. Gelukkig wist ik dat ik mijn FIP-budget kon gebruiken om een nieuwe smartphone up te graden."

"Ik had bij Corilus standaard de keuze tussen een aantal smartphones waaruit ik kon kiezen zonder extra bijdrage, maar ik wou toch liever een iets geavanceerder model. Ik heb mijn keuze doorgegeven aan ons IT-team, zij hebben eerst een prijssimulatie gemaakt en na goedkeuring het toestel voor mij besteld. Het verschil tussen mijn standaardbudget en de prijs van de door mij gekozen smartphone werd rechtstreeks verrekend met mijn FIP-budget."

free-image-resizer-cropper-1

 

"Via onze interne IT tool kon ik eenvoudig mijn smartphone wensen doorgeven. Ons IT-team maakte vervolgens een prijssimulatie zodat ik het juiste bedrag kon ingeven in de FIP-tool. Na het goedkeuren van het voorstel werd de smartphone voor mij besteld en op kantoor afgeleverd. Super eenvoudig!"

 

cindy

Cindy (HR): Met een cafetariaplan biedt Corilus zijn medewerkers de mogelijkheid om (een deel van) hun salaris, vakantiegeld of bonus naar wens te besteden aan bepaalde extralegale voordelen. Het opnemen van smartphones in het flexibel verloningspakket wordt alsmaar populairder. 

 

Tags:
Mijn FIP
Post by Britt Marlier
september 21, 2022

Comments